Wanneer: March 29th, 2018
 
Met nieuwe technologieën en methodieken zoals DevOps, Continuous Delivery, (Hybrid) Cloud en Microservices worden IT omgevingen nog complexer én dynamischer. End-to-end inzicht in de status en relaties tussen business processen, applicaties en de infrastructuur (zonder blind spots) is hierbij cruciaal. 
 
StackState is de nieuwste innovatie binnen de Xebia Group: Artificial Intelligence for IT Operations platform (AIOps). Deze workshop is een informatieve middag waarin we een introductie geven van StackState's AIOps platform en visie, delen we best practices over welke mindset en tooling nodig is om Enterprise DevOps & Continuous Delivery te versnellen en leer je hoe StackState helpt met het creëren van inzicht en het behalen van jouw business doelstellingen.

Agenda
  • 15:30 - 16:00 Welkom
  • 16:00 - 16:30 StackState AIOps overview: visibility, monitoring en intelligence
  • 16:30 - 17:30 Enterprise DevOps & Continuous Delivery: de juiste mindset met de juiste tooling
  • 17:30 - 18:00 Product roadmap en visie StackState
  • 18:00 - 19:00 Vragen en netwerken met hapje en drankje

Netwerk met andere IT professionals van verschillende industrieën. Stel al je vragen over DevOps, cloud en monitoring en krijg antwoord van het Xebia en StackState team. Deze informatieve workshop is voor iedereen die zich wil verbeteren op het gebied van DevOps, IT Operations, Development of Applicatie Support.