Xebia organiseert een reeks webinars in de ochtend om u te inspireren over relevante onderwerpen in Digitale Transformatie.

Vul het formulier aan de rechterkant in 👉 om de recordings van het webinar van 12 February 2021 te bekijken.

“Hoe realiseer je verandering als mensen verandermoe zijn.”

Webinar - Social Template v1

Herken je dit?
De wereld verandert snel en dit dwingt mensen om continu mee te blijven veranderen. Niet mee doen is geen optie. En daar waar organisaties gedwongen worden om zich continu aan te passen aan nieuwe bewegingen, zijn veel medewerkers ondertussen verander moe. Hoe kan denken in persona’s je helpen om verandering eenvoudig, winstgevend en leuk te maken?

Wat kan IK doen?
In deze webinar stel ik je voor aan mijn team: Ann, Justin, Rutger, Christina, Susan, en Paul. Een team van toppers, waar ik van op aan kan en die hart voor de zaak hebben. Een team waar ze op de toppen van hun tenen lopen en doodmoe zijn van alle veranderingen. Zij zullen hun gedachten en gevoelens delen terwijl ze opnieuw door een organisatieverandering gaan, en dat naast de introductie van een nieuw CRM-tool en een wisseling in het leiderschapsteam.

Deze oefening heeft als doel jou te laten zien hoe verandering ieder individu anders beïnvloedt, hoe je daar het beste mee om kan gaan, en hoe dit je kan helpen om verandering eenvoudiger, sneller, kosten-effectiever, duurzamer en leuker te maken.

Waarom deelnemen en voor wie?
Laat je inspireren en verkrijg stof tot nadenken om verandertrajecten waardevoller voor mens en organisatie in te richten. Deze webinar is speciaal ontwikkeld voor Chief HR Officers, HR directors, lijnmanagers, change managers, transformatie managers en Agile Consultants en coaches.

Taal: Nederlands

Sprekers

Riet Broekhuizen-1

Riët Broekhuizen is een bevlogen senior Agile Consultant en transformatie Consultant bij Xebia. Ze is doel- en resultaatgericht en is overtuigd dat een Agile mind-set de basis is van succesvol ondernemen. Om binnen organisaties deze mind set te bereiken gelooft ze in een gedifferentieerde aanpak van: onderwijzen & trainen & coachen. Met deze combinatie zet ze zowel medewerkers als senior-managers in beweging. Ze is scherp in haar challenges en interventies. Met als doel je te trigger tot zelfreflectie om je groeit en ontwikkeling te versnellen. In haar trainingen wisselen theoretische inleidingen en learning by doing elkaar af. Waarbij praktijk cases en interactie een belangrijke onderdelen zijn. Riët heeft ruime ervaring met het ontwikkelen en geven van maatwerk workshops en trainingen op gebied van Leiderschap en Houding en gedrag. In de afgelopen jaar heeft ze vooral de Corporate bank van ABN AMRO BANK, de Financial Risk van ING en Unilever geholpen in de Agile transitie.

Jasper Lamers2 Jasper Lamers is Agile Consultant en trainer bij Xebia. Ruim twintig jaar ICT praktijkervaring. Na zijn studie Antropologie heeft Jasper gewerkt bij uiteenlopende klanten in (vooral) de financiële wereld. Hij bekleedde rollen als programmeur (Cobol), tester, testcoördinator, functioneel ontwerper, informatie analist en business analist. In 2009 kwam hij in aanraking met Agile. Hij was direct overtuigd. Agile betekent gemotiveerde mensen en betere resultaten. Vertrouwen en faciliterend leiderschap. Visie en zingeving. Effectiviteit boven Efficiëntie. Een Yes-we-can Mindset en transparantie. Sindsdien heeft hij zich verder ontwikkeld in het vakgebied als Agile Consultant bij vooral de grote banken in Nederland. Jasper is hoog gewaardeerd om zijn kunde om aansluiting te vinden bij mensen en hen in beweging te krijgen. Zijn energieke stijl en ervaring helpen hierbij.

Dit webinar is onderdeel van onze specialisatie in Digitale Transformatie en Business Agility.