Dive into next level Agility, the urgency and get inspired to prepare yourself today for tomorrows problems. During this Brainfood Breakfast session you get all insights and foresights for your next step in Agile and in your leadership journey. Get inspired by speakers from the Education and Unilever.

For who
This session is specially developed for CxO's, (HR) directors and (HR) senior managers in the Agile work field. During this session there is enough space for discussion about Agile, Leadership and Autonomy in changing environments.

Dutch version

Xebia AGILE NXT
Brainfood Breakfast – The Future of Agility = Autonomy

Autonomie = zelfbeschikking van het individu of van een natie zonder overheersing door een andere entiteit? Het lijkt zijn vruchten af te werpen. Zowel in het Nederlandse bedrijfsleven als bij de Overheid. We zetten deze twee contrasten voor u naast elkaar.

Wanneer: Dinsdag 14 mei, 2019
Tijd: 07.30 – 10.00 uur
Deze ontbijtsessie is kosteloos.

The Future of Agility
Riët Broekhuizen, Agile consultant, Trainer en Coach
“Agility zit niet in methodieken of systemen en zelfs niet in processen”. Het zit in de mate waarin organisaties medewerkers en teams autonomie bieden en de mate waarin medewerkers in staat zijn autonoom te handelen. Aan de hand van het Groeimodel voor Autonomie binnen bestaande structuren in combinatie met verhalen uit de praktijk, neemt Riet u mee hoe je naar succesvolle autonomie toe kunt groeien.

Unilever, Van Olietanker tot Speedboot
Tim de Vos, Head of Marketing & Digital Unilever Food Solutions
Tim laat zien hoe u in een grote corporate organisatie de silo’s doorbreekt en wat autonomie betekent voor Unilever Food Solutions. Hij neemt u mee in de eerste stappen van Agile volgens hun eigen methodiek. Dus niet volgens scalings modellen, Scrum of LESS. Tim laat u zien hoe u autonomie en Agile dicht bij elkaar brengt. Hij weet als geen ander mensen in hun kracht te zetten en nieuwe succesvolle teams te bouwen. Tim gelooft in denkkracht in plaats van processen en procedures en hij vertelt wat dat los heeft gemaakt in een organisatie als Unilever Food Solutions.

‘The Future of Agility’ in het onderwijs
Haico van Velzen, Directeur Einsteinschool, Stichting Openbaar Basis Onderwijs
Experimenteren als Directeur van een stichting waar 17 scholen in Amsterdam West onder vallen moet je durven! Van Velzen doet dat! Hij heeft het voor elkaar gekregen om 2 scholen van de 17 volledig zelfsturend in te richten met als doel om zichzelf aan het einde van het jaar zichzelf overbodig te maken. Haico geeft u inzicht in zijn aanpak en deelt de impact die het heeft om experimenten te doen. De manier waarop hij invloed uitoefent op leerlingen, leraren en de inspectie is indrukwekkend. Vanuit het diepste van zijn ziel zet van Velzen de stappen waarin hij gelooft, én met succes!

Programma
07.30 – 8.00 uur Ontbijt
08.00 – 8.30 uur Xebia’s visie op autonomie & Agility, Riët Broekhuizen
08.30 – 9.10 uur Van Olietanker tot Speedboot door Tim de Vos
09.10 – 9.40 uur The Future of Agility in het onderwijs
09.40 – 10.00 uur Einde met discussie, stellingen en business vraagstukken

AGILE NXT BrainFood Breakfast