Skip to content

Dit evenement heeft al plaats gevonden. Wil je uitgenodigd worden voor volgende exclusieve Urgent Future evenementen? Meld je dan aan!

ING en KPN hebben een indrukwekkende reis achter de rug naar meer wendbaarheid met minder middelen. Op dit kostenloze event komt u alles te weten over deze ingrijpende veranderingen en vertellen belangrijke spelers uit deze bedrijven hoe zij een Agile organisatie hebben gerealiseerd.

Inspiratie van Spotify

Vele bedrijven hebben reeds ervaring opgedaan met Agile werken.
De volgende stap is het aanpassen van je organisatie model en cultuur. Het Spotify model is een veel gebruikt model om dit te bereiken.

bart_marije_1000px-11.jpg

ING Bank

ING Bank is de eerste grote organisatie in Nederland die medio 2015 deze omslag heeft gemaakt. Vanwege de bijzondere resultaten is er een wachtlijst voor een rondleiding bij ING van bijna 1 jaar!
Dhr. Arnout Bloys van Treslong, Directeur ING Beleggen, geeft u een exclusief inzicht achter de schermen van deze transformatie alsmede in de behaalde resultaten en ondervonden valkuilen.

KPN TV

KPN TV concludeerde medio 2016 dat een andere manier van werken noodzakelijk is om de toenemende concurrentie het hoofd te bieden. Daarom heeft ook KPN TV gekozen voor het Spotify model en is de reis begonnen naar een innovatieve en wendbare organisatie die de concurrentie voor kan blijven.
De Tribe Leads van KPN TV delen graag hun ervaringen en resultaten met u in dit seminar.

Directie en C-level management
Wij ontmoeten u graag op 5 april aanstaande op dit evenement dat gericht is op directieleden en C-level management. Het aantal plaatsen is beperkt. Tussen de verschillende presentaties door kunt u genieten van een uitstekend diner en is er volop gelegenheid uw peers en vakgenoten te ontmoeten en mee in gesprek te gaan.

Hooge-Vuursche-2-2.jpg

PROGRAMMA 5 APRIL – Kasteel De Hooge Vuursche
16.30 - 21.00 uur

Vanaf 16.30 uur inloop in Kasteel De Hooge Vuursche, Hilversumsestraatweg 14 te Baarn.
Onder het genot van een uitstekend diner worden
de volgende presentaties aan u geserveerd:

ING Bank Nederland,
'De ultieme organisatie op basis van het Spotify model' door
Arnout Bloys van Treslong, Directeur ING Beleggen.

KPN TV,
'Winnen in een digitale wereld' door Peter Claerhoudt en
Bas van Vlierden, Tribe Leads van KPN TV.

 

urgentfuture-logo-black.png