Na het enorme succes van de eerste editie organiseren wij een tweede editie van de Open Kitchen; Serious Gaming - To Play is to Understand.

Wanneer:
Maandag 17 januari 2021, 16.00.

Waar: Xebia, Laapersveld 27, 1213 VB Hilversum

Ervaar de impact van Serious Gaming op teams en organisaties.

Open Kitchen-2

Leer van dé experts op het gebied van Agile en Serious Gaming, Rik de Groot & Marianne Pot, Senior Agile Consultants bij Xebia. 

Introductie
Wil jij meer weten over én tegelijkertijd ervaren wat Serious Gaming voor jouw team(s) én organisatie kan betekenen? Laat je dan inspireren tijdens deze Open Kitchen: Serious Gaming - To play is to understand. Ontdek hoe teams samenwerken, welke rollen mensen van nature aannemen en welke impact dat heeft op het veranderingsproces. Leer hoe je elkaar kan versnellen (en vertragen!) en ervaar hoe een game commitment kan vergroten en ervoor kan zorgen dat mensen echt begrijpen hoe Agile in de praktijk werkt. 

Na deze Open Kitchen heb jij als Agile Consultant, Agile Coach, Product Owner of Scrum Master ervaren wat Serious Gaming voor jou, voor je team(s) én voor je organisatie kan betekenen. We gaan dus niet alleen over Serious Gaming praten, we gaan het ook doen!

Programma
16:00 Welkom
16:15 Introductie: spelen op de werkvloer
16:30 Play the Game – ervaar de impact van Serious Gaming
18.15/18:30 Eten, drinken en netwerken
19.15 Debrief
20.00 Afsluiten

Het aantal plaatsen is beperkt. Deze sessie is in het Nederlands.

Leer van dé experts uit het vak:

Rik de Groot

Rik de Groot is Senior Agile Consultant bij Xebia, waar hij sinds 2007 organisaties adviseert en begeleidt bij Agile Transformaties. Rik richt zich op de transformatie naar de Agile manier van werken, inclusief de noodzakelijke verandering in de organisatiestructuur, houding en gedrag. Als lead consultant in transformaties krijgt hij energie van het begeleiden en coachen van de medewerkers en het leiderschapsteam. In de afgelopen 15 jaar heeft hij honderden medewerkers en coaches getraind voor verschillende bedrijven zoals NIKE, Unilever, KPN, ING, APG, Rabobank, ASR, Topicus.

Marianne Pot

Marianne Pot is senior Agile Consultant bij Xebia, met een sterke achtergrond in zowel de business als IT. Marianne begeleidt (leiderschap) teams op weg naar professionele Scrum in complexe omgevingen voor bedrijven zoals ABN AMRO, PGGM, Florius, NIKE en Enexis. Marianne leert professionals op alle vlakken in de organisatie op aanstekelijke enthousiaste, doelgerichte, effectieve manier hoe je voor volledige engagement zorgt binnen jouw organisatie. Altijd nét even anders dan dat jij verwacht.

 

Hygiene- en veiligheidsprotocol
Bij binnenkomst zullen wij vragen naar een Coronatoegangsbewijs en een identiteitsbewijs. Dit om de veiligheid van al onze gasten te garanderen. Je kunt daarbij de Corona Check App gebruiken om aan te tonen dat je volledig gevaccineerd bent, hersteld bent van COVID-19 of een negatieve testuitslag hebt. Je kunt ook een gedrukte versie krijgen op www.coronacheck.nl.