Skip to content

Wanneer: Donderdag 7 Maart 2019
Waar: Xebia Hilversum, Laapersveld 27, 1213 VB 

Tot op de dag van vandaag nemen de meeste professionals die werkzaam zijn in de recruitment-industrie een vacature als 
product’ en als uitgangspunt voor hun communicatieve uitingen. Veel energie en zinloze tijd wordt verbrand aan vluchtige contacten met schaarse doelgroepen die inmiddels een grondige aversie hebben opgebouwd tegen recruiters.

En nu het goede nieuws! Inmiddels zijn alle ingrediënten aanwezig om vanuit een nieuw paradigma een actieve en zeer succesvolle wervingsstrategie te ontwikkelen gebaseerd op inhoud principes, automatisering en executie. 

Open Kitchen
Inbound Recruitment Marketing
Inbound Recruitment Marketing is een strategie die gericht is op waardevolle informatie te verschaffen en op deze manier een kandidaat naar een onderneming te laten toekomen of zichzelf in jou als werkgever te laten herkennen. De gedachte gaat uit van de kandidaat en niet vanuit de organisatie of een vacature. Outside-in in plaats van inside-
out. 
Vergelijk het met het kopen van een goede espresso-machine, de kans is groot dat je door je eigen oriëntatie (content) meer weet van de betreffende machine dan de verkoper je kan vertellen. In feite heb je de beslissing al genomen en faciliteert de verkoper enkel nog de laatste stap in het proces.  
 
Wat zoekt een kandidaat, en hoe kunnen wij voldoende informatie en aanknopingspunten bieden waarin deze zich herkent en zelf aangeeft in contact te willen komen? Door het bewust omgaan met content’ (informatie die waarde toevoegt) en het inbouwen van herkenningspunten(automatisering) van een reis die ieder kandidaat al dan niet bewust doorloopt, ontstaat er consensus en dus succesvolle bemiddelingen. Content is King, Context is Queen.
 
Gedurende deze Open Kitchen geven we een kijkje in de succesvolle Recruitment keuken van Xebia. Hoe brengen wij de verschillende expertises bij elkaar, en met welke tools bereiken wij best practises en inzicht in onze recruitment funnel. 
 
Graag delen wij deze inzichten en willen wij op een geheel vrijblijvende wijze van gedachte wisselen met collega's, marketeers, recruiters, vak-idioten en branchegenoten. Het interactieve programma wordt verzorgd door Cees Hupkes, Manager Talent Acquisition, Thijs Vermeer, Manager Online Business Development en Hans Willems, CMO Xebia Group.
 
Er zijn geen kosten verbonden aan dit programma. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
Programma
15.30: Welkom door Cees, Thijs & Hans
16.00: Inbound Recruitment Marketing, Best Practices 
18.00: Dinner & Drinks
18.45: Open discussie
20.00: Big Thanks, drinks & networking