Wanneer: 7 November 2017
Waar: Laapersveld 27, 1213 VB Hilversum
Tijd: 17:00 - 21:30 uur

04_4_XDS_China_v0.4.jpg

Waarom heeft JD.com een pakhuis in de Rotterdamse haven, wil ING de WeChat van alle banken worden en accepteert Bataviastad tegenwoordig betalingen via Alipay? 

De digitale ontwikkelingen in China gaan razendsnel en zijn van duizelingwekkende omvang. Deze digitale revolutie wordt ook buiten China steeds zichtbaarder. Wat zijn deze digitale ontwikkelingen en tegen welke achtergrond vinden ze plaats? Wat kan deze Chinese digitale disruptie betekenen voor Europese organisaties? Waar liggen de kansen? En hoe wapenen Europese organisaties zich tegen mogelijke bedreigingen?

China-expert Manya Koetse deelt in de introductie haar visie over het land, de cultuur en digitale ontwikkelingen met u. Max Mouwen, Managing Director van Xebia Digital Strategy, neemt u tijdens zijn keynote mee in zijn learnings over snelheid, schaalgrootte & slimme innovaties in China én de impact op Europa. Een geheel verzorgde en inspirerende avond met waardevolle inzichten over een immens groot land met een toenemende global digital footprint.

Dit is een exclusief seminar - het aantal plaatsen is beperkt.

Sprekers
Manya Koetse - De digitale opkomst van China

Manya is een China social trend watcher en editor-in-chief van What’s on Weibo, een website die sociale, culturele & historische inzichten verschaft over het ‘ever-changing’ China. Ze is schrijfster, public speaker en consultant met betrekking tot social trends & behaviour in China, met een focus op social media en digitale trends. 

Max Mouwen - Digitale disruptie uit China

Max is Managing Director van Xebia Digital Strategy. Hij vervulde verschillende ‘chief digital’ rollen bij o.a. ING en ABN AMRO Bank en is momenteel Director Digital a.i. bij Interpolis. Daarnaast is Max public speaker en coach van verschillende (fintech) start-ups.

Programma
17:00 - 17:30: Inloop & ontvangst
17:30 - 17:35: Welkom
17:35 - 18:30: Manya Koetse - De digitale opkomst van China
18:30 - 19:15: Diner
19:15 - 20:30: Max Mouwen - Digitale disruptie uit China
20:30 - 21:30: Borrel

 

urgentfuture-logo-black.png
Dit is een exclusief Urgent Future seminar op uitnodiging - het aantal plaatsen is beperkt.