This Agile pocketguide is only available in Dutch.

Agile is een gedachtegoed dat zorgt voor businessresultaat, juist in deze snel veranderende wereld. Het gedachtegoed is ontstaan in de wereld van softwareontwikkeling, maar is veel breder toepasbaar.
Dit boek gaat over het toepassen van Agile van teamniveau tot en met het niveau van de hele organisatie. Het is de gids bij de overgang naar structureel Agile werken en een handzaam naslagwerk voor hen die al Agile doen en denken en daarin de volgende stap willen zetten.

Het boek is een goede basis voor het 'Certify to inspire'-programma van het Agile Consortium met certificering op het niveau van Agile Foundation, Practitioner en Master.
Deze pocketguide is bedoeld voor iedereen die te maken heeft of krijgt met de transforamtie naar Agile. Het boek is met name gericht op managers, medewerkers en coaches.
Onderwerpen die aan bod komen: Agile op organisatieschaal; Agile (project)management; Scrum in com,binatie met PRINCE2; meten van de transformatie; coachinstijlen; Agile, Lean en continu verbeteren; gedistribueerd werken; leiding geven aan zelforganiserende teams; Agile en governance, en natuurlijk bevat het boek tal van praktische tips.
De auteurs zijn Certified Agile Masters en hebben hun jarenlange ervaring met Agile-transformaties gebundeld in dit boek. Ook de antwoorden op de vele vragen van managers, teams en anderen zijn in dit boek verwerkt. Het resultaat is dit handige en praktische overzicht van Agile-aanpak van team- tot en met organisatieniveau, alsmede van de belangrijkste zaken die je tegenkomt bij de transformatie naar een wendbare organisatie.

De auteurs zijn consultant bij Xebia, marktleider op het gebied van Agile. Xebia helpt haar klanten met het snel realiseren van business resultaat.

Prijs: € 16,50 excl. bezorgkosten.

agile-pocketguide.jpg